Hyr en av våra hotellägenheter

Du som är hyresgäst hos KFAB har möjlighet att hyra en hotellägenhet om du t.ex. får långväga gäster. Lägenheten är avsedd för kortare vistelser. (Max 14 nätter i rad). Observera att lägenheterna endast kan bokas av kontraktsinnehavaren, som har ett aktivt bostadshyresavtal.

Bokning kan ske max 4 månader innan önskat hyrestillfälle. Eventuell avbokning bör ske så snart som möjligt med tanke på andra hyresgästers möjlighet att boka. Uteblir avbokning debiteras fullt pris. Infaller ankomstdag på helgdag ska avbokning göras senast vardagen innan helgdag.

KFAB håller med täcken och kuddar, det finns säng och bäddsoffa, gästerna får själva hålla med lakan, påslakan, örngott och handdukar samt städa lägenheten efter sin vistelse där. Städning ingår inte utan den som hyr ansvarar för att lägenheten är städad när man lämnar den. Städutrustning och städmaterial finns i lägenheten. Utebliven eller bristfällig städning debiteras hyresgästen i efterskott.

Du har tillträde till lägenheten från kl.12.00 ankomstdagen och lämnar den senast kl.12.00 avresedagen.

Rökning och husdjur är inte tillåtet i våra hotellägenheter.

Parkering ingår inte.

Priset är endast 300 kronor per natt som debiteras i samband med hyran. Extra utgifter kan uppstå (t.ex. förlust av nyckel, ej godkänd städning, åverkan, etc.), detta debiteras genom tillägg på hyresgästens hyresavi.

För mer info eller bokning
– kontakta oss på tel 0227-415 04.

Kinnekullevägen

Den ena lägenheten är belägen på Kinnekullevägen 9 Vån 3. Lägenheten består av 2 rum med dusch och kokmöjligheter samt är möblerad och fullt utrustad för 3 personer.

Frejgatan

Den andra ligger på Frejgatan 4 A Vån 3, hiss finns. 1 rum och kök med utrustning och sängplatser för 3 personer.

Adress
Besöksadress:
Drottninggatan 34

Postadress:
Kungsörs Fastighets AB
Box 15, 736 21 Kungsör
Felanmälan

Lämnas via mina sidor eller per telefon
0227-415 04.

Kontakta oss

Telefon 0227 - 415 00
info@kfab.kungsor.se

Välj språk

Copyright © 2023 Kungsörs Fastighets AB. Webbdesign: Underbase Media AB