KFABs VD lämnar över rodret

De senaste 14 åren har Mats Åkerlund varit VD för Kungsörs Fastighets AB. Han hade kunnat gå i pension för flera år sedan, men har valt att stanna för att uppdraget är så roligt.

I månadsskiftet februari-mars 2022 är det dock dags att lämna över ansvaret till hans efterträdare.

  • Visst skulle jag orka lite till, men nu har jag bestämt mig för att gå i pension. 14 år har det blivit och det har gått oerhört fort! Det lilla bolaget gör att det aldrig blir långtråkigt! Här är alltid många olika saker att göra – allt från kundkvalitet, medarbetare och utveckling till byggmöten, ekonomi, hyresförhandlingar osv. Och en social kontakt med många människor!

När Mats Åkerlund började på KFAB , 1 november 2007 så var antalet vakanta lägenhet betydligt högre. Samhällssituation var annorlunda då än vad det är idag. Idag har vi istället kö till våra lägenheter.

Att utvecklingen gått så bra i Kungsör menar Mats är personalens förtjänst och framhåller med stolthet kompetenta medarbetare som en stor anledning till att KFAB idag är ett uppskattat bolag.

  • Jag har träffat så många härliga och duktiga människor genom åren! Det är viktigt att ta hand om dem, för utan dem fungerar det inte. Det blir också allt viktigare att erbjuda hög servicenivå och snabb återkoppling. Hos oss behöver kunskapen vara bred eftersom vi är ett litet bolag. Vi behöver kunna mycket om allt.

Mats skrattar glatt åt frågan vad han kommer göra när han snart blir pensionär.

  • Den frågan ja! Där kom den! Jag har lite planer på att uppta fotografering. När världen öppnar upp igen vill jag gärna resa också. Jag gillar att åka till storstäder – Las Vegas är en favorit!
  • Den dagliga kontakten med medarbetare och kunder kommer jag nog sakna mest. Första tiden kommer jag säkert gå upp som vanligt så får jag se hur lång tid det tar innan jag kommer på att jag inte ska åka till jobbet, avslutar Mats med ett glatt skratt.

Mats Åkerlund, varmt tack för dina värdefulla insatser och entusiastiska engagemang hos KFAB. Vi önskar dig ett härligt pensionärsliv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Adress
Besöksadress:
Drottninggatan 34

Postadress:
Kungsörs Fastighets AB
Box 15, 736 21 Kungsör
Felanmälan

Lämnas via e-post, via mina sidor eller per telefon 0227-415 04.

Kontakta oss

Telefon 0227 - 415 00
info@kfab.kungsor.se

Välj språk

Copyright © 2022 Kungsörs Fastighets AB. Webbdesign: Underbase Media AB