Betalning av hyran

Det finns olika sätt att betala hyran och det är viktigt att hyran betalas i tid. Ett smidigt sätt att betala hyran på är att använda e-faktura eller autogiro. Du kan se dina hyresavier på Mina sidor, där står det också om de är betalda.

E-faktura

Med e-faktura får du hyresavin elektroniskt direkt till din internetbank. Du kan där se alla hyresavier från oss, så att du lätt får en översikt över tidigare betalningar. Du kan välja e-faktura om du är privatperson och är den som är huvudkund hos oss. Du måste också ha internetbank.

Gör så här för att anmäla dig till e-faktura:

Gå in på din internetbank och anmäl att du vill betala din hyra med e-faktura. Nästa hyresavi skickas till din internetbank som elektronisk faktura.

När du loggar in hos din internetbank får du meddelande om att du har fått en ny elektronisk faktura. Rutinerna kan se lite olika ut hos olika internetbanker men principen är densamma: Du kontrollerar hyresavin och godkänner att banken betalar. Banken betalar räkningen på rätt dag – varken för tidigt eller för sent. Alla nödvändiga uppgifter är redan ifyllda, som OCR-nummer, förfallodatum, belopp och bankgironummer.

Autogiro

Möjlighet finns att betala hyran med autogiro, vilket innebär att hyran automatiskt dras från bankkonto. För att få autogiro, fyll i ett medgivande (se blankett nedan) och skicka den till KFAB, Box 15, 736 21 Kungsör för registrering.

På bankkontot måste finnas täckning för hyran den dagen dragningen görs från kontot, vilket är den sista vardagen i varje månad. Autogiro är ett tryggt och säkert sätt att alltid se till att betala hyran på rätt dag.

Har du frågor kring e-faktura eller autogiro kontakta KFAB.

Medgivande Autogiroblankett – PDF-fil

Adress
Besöksadress:
Drottninggatan 34

Postadress:
Kungsörs Fastighets AB
Box 15, 736 21 Kungsör
Felanmälan

Lämnas via mina sidor eller per telefon
0227-415 04.

Kontakta oss

Telefon 0227 - 415 00
info@kfab.kungsor.se

Välj språk

Copyright © 2023 Kungsörs Fastighets AB. Webbdesign: Underbase Media AB