Inflyttning

Välkommen till ditt nya hem hos Kungsörs Fastighets AB! Vi hoppas att du ska trivas som hyresgäst hos oss. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter. På den här sidan har vi samlat ihop ett antal saker som vi vet att många funderar på när de flyttar in i sin lägenhet.

Besiktning vid inflyttning

Det är viktigt att du tittar igenom lägenheten noggrant när du flyttar in. Prova alla tekniska saker som spis, kyl och frys, fläktar, kranar, elkontakter, strömbrytare, avlopp mm. Meddela oss omgående om något är fel. Meddela oss även om något saknas eller är trasigt.

Nycklar

Dina nycklar till lägenheten, tvättstuga och eventuella förråd kvitteras på KFAB:s kontor. Kontraktet gäller från och med den 1:a i månaden. Nycklarna hämtas ut efter kl. 12.00 den 1:a i månaden. Infaller den 1:a på en helg hämtas nycklarna efter kl. 12.00 vardagen efter.

Elabonnemang

När du flyttar in ska du omgående fylla i och skicka in en anmälan om nytt elabonnemang till Mälarenergi. Det gör du enkelt genom att skicka ett mail till post@malarenergi.se eller ring kundtjänst 021-39 50 50.

Flyttanmälan och Adressändring

För att din post ska komma till din nya adress är det två saker du behöver tänka på.

Flyttanmälan via Skatteverket

Den som flyttar ska alltid göra en flyttanmälan direkt till Skatteverket. Skatteverket ser till att din nya adress hamnar hos de flesta myndigheter, företag och viktiga samhällsorganisationer. Det är gratis att göra flyttanmälan via Skatteverket och du kan göra det direkt på: www.skatteverket.se/flytta

Eftersändning av post

Du måste själv se till att de föreningar, företag och organisationer som inte får din nya adress via Skatteverket – får den. Antingen tar du själv kontakt med dem eller beställer eftersändning mot en avgift hos Svensk Adressändring som ägs av PostNord och Bring. Mer information får du på sidan: Svensk Adressändring

Tänk på att göra flyttanmälan och adressändring i god tid före flytten. 

Obligatorisk hemförsäkring

Det är viktigt att du har en hemförsäkring för att skydda dig mot kostnader i samband med skador på din egendom vid inbrott, brand eller andra skador. KFAB:s fastighetsförsäkring gäller inte hyresgästernas egendom i samband med skada. Det är hyresgästens ansvar att från och med inflyttningsdagen skaffat sig en gällande hemförsäkring för den lägenhet som de hyr av KFAB.

Adress
Besöksadress:
Drottninggatan 34

Postadress:
Kungsörs Fastighets AB
Box 15, 736 21 Kungsör
Felanmälan

Lämnas via mina sidor eller per telefon
0227-415 04.

Kontakta oss

Telefon 0227 - 415 00
info@kfab.kungsor.se

Välj språk

Copyright © 2023 Kungsörs Fastighets AB. Webbdesign: Underbase Media AB